Informații utile pentru prima simulare a examenului de admitere

Salutare, viitori bobocei!

Simularea examenului de admitere se apropie și revenim cu noi detalii în legătură cu desfășurarea zilelor ce urmează!

Pentru programele de studiu MEDICINĂ, MEDICINĂ MILITARĂ, MEDICINĂ DENTARĂ ȘI FARMACIE, simularea examenului de admitere va avea o durată de 3 ore, va începe la ora 08:00 și se va încheia la ora 11:00, iar pentru programele de studiu ASISTENȚĂ MEDICALĂ GENERALĂ, NUTRIȚIE ȘI DIETETICĂ, BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE ȘI RECUPERARE, TEHNICĂ DENTARĂ, COSMETICĂ MEDICALĂ ȘI TEHNOLOGIA PRODUSULUI COSMETIC, simularea examenului de admitere va avea o durată de 2 ore, va începe la ora 08:00 și se va încheia la ora 10:00.

PROGRAMUL DE DESFĂȘURARE

SÂMBĂTĂ, 25 MARTIE 2023


9:00
– Simularea probelor sportive pentru cei ce s-au înscris pe formularul aferent ( Sala de spor Anton Pongratz – Campus UMFST)
12:00 – Tur UMFST* ( întâlnire în fața clădirii principale UMFST)
15:00 – MEET&GREET* ( sediul LIGII STUDENȚILOR – str. Nicolae Grigorescu, nr. 15, căminul 2, parter)
15:00 – 17:00 – Program de plată la sediul Ligii Studenților pentru candidații care nu s-au înscris și doresc sa participe la simulare sau pentru participanții care și-au făcut cont pe platformă, însă nu au reușit să finalizeze plata (sediul LIGII STUDENȚILOR – str. Nicolae Grigorescu, nr. 15, căminul 2, parter)

*Participarea la aceste activități se face pe baza completării următorului formular: click aici

DUMINICĂ, 26 MARTIE 2023 – ZIUA EXAMENULUI


06:30 – 7:30
– Program de plată în clădirea principală UMFST (str. Gheorghe Marinescu, nr. 38), pentru candidații care nu s-au înscris și doresc să participe la simulare sau pentru participanții care și-au făcut cont pe platformă, însă nu au reușit să finalizeze plata.
07:00 – 07:40 – Intrarea în săli a candidaților pe baza actului de identitate. ORICE CANDIDAT CARE NU PREZINTĂ DOVADA IDENTITĂȚII NU VA PUTEA INTRA ÎN SALĂ.
08:00 – Începerea examenului*
*Durata examenului va fi de 3 ore pentru programele de studiu MEDICINĂ, MEDICINĂ MILITARĂ, MEDICINĂ DENTARĂ ȘI FARMACIE și 2 ore pentru programele de studiu ASISTENȚĂ MEDICALĂ GENERALĂ, NUTRIȚIE ȘI DIETETICĂ, BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE ȘI RECUPERARE, TEHNICĂ DENTARĂ, COSMETICĂ MEDICALĂ ȘI TEHNOLOGIA PRODUSULUI COSMETIC.

Baremul de corectare va fi afișat la avizierul universității și pe site-ul simulării.

Pentru participanții care vor susține simularea online, va trebui să vă conectați pe platformă cu cel puțin 5 minute înainte de ora începerii simulării (ora 08:00) pe platforma: simulareadmitere.lstgm.ro
De asemenea pentru orice suport tehnic, voluntarii noștri o să vă stea la dispoziție pentru orice întrebări în acest grup de WhatsApp, în care vă rugam să intrați toți cei care veți susține simularea online: Link Grup Whatsapp.

Vă urăm mult succes!